Публикации

Почетна > Публикации
Card image cap

Меѓународен договор за правата на лицата со попреченост

Меѓународен договор за правата на лицата со попреченост – Лесно читлива верзија

Превземи
Card image cap

РАЗБИВАЊЕ НА ПРЕДРАСУДИ – Самостојно живеење

РАЗБИВАЊЕ НА ПРЕДРАСУДИ – Самостојно живеење

Превземи
Card image cap

Прирачник за заштита од дискриминација

Прирачник за заштита од дискриминација

Превземи
Card image cap

ЗАШТИТА НА ПРАВА НА ПАЦИЕНТИ

ЗАШТИТА НА ПРАВА НА ПАЦИЕНТИ, со фокус на лица со интелектуална попреченост

Превземи
Card image cap

Јубилеј

Јубилеј – 50 годинин РЦПЛИП – ПОРАКА

Превземи
Card image cap

Правата на лицата со интелектуална попреченост

Правата на лицата со интелектуална попреченост во Република Македонија

Превземи
Card image cap

Животот како безбедна авантура

Животот како безбедна авантура

Превземи
Card image cap

Човекови права за жени, мажи и деца со попреченост насекаде во светот

Човекови права за жени, мажи и деца со попреченост насекаде во светот

Превземи
Card image cap

Дeтство, попреченост и насилство

Дeтство, попреченост и насилство

Превземи