Контакт

Ја пренесуваме на јавноста пораката од лицата со интелектуална попреченост!

Почетна > Контакт

Податоци за контакт

Адреса:

ул. „Крушевска Република“ бр. 21, 2400 Струмица

Контакт е-mail:

sonja_poraka@yahoo.com

Контакт моб. телефон:

+389 71 311 804
(Соња Сачевска, Претседател на Собрание)

Испратете порака