Стефанија и Меги

Почетна > Testimonials > Стефанија и Меги

Ние сме Стефанија и Меги! И да, ние сме најдобриот пример за верно пријателство!
Изработката на накит и украси ни се особено драги, но, да бидеме реални, кафе со муабет и музика е секогаш најдобра награда за сработеното!

СЕКОЈ ИМА ПРАВО ДА УЧЕСТВУВА ВО ЈАВНИОТ И КУЛТУРНИОТ ЖИВОТ!
СОЦИЈАЛИЗАЦИЈАТА И ИНТЕГРАЦИЈАТА ВО СЕКОЈ СЕГМЕНТ ВО ЗАЕДНИЦАТА СЕ КЛУЧНИ ЗА СЕКОГО, БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЈА!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зголеми / Намали
Боја на Контраст