Кико и Илинче

Почетна > Testimonials > Кико и Илинче

Ние сме Кико и Илинче. Другари сме од Социјалниот Клуб, но и соседи. Заедно доаѓаме и си одиме од Клубот.

Кико е поголем, па покрај во активностите во Социјалниот клуб, вкулчен е и во Дневен центар.

Илинче, пак, учи во училиште!

СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА ОБРАЗОВАНИЕ!
СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА ПРИСТАП ДО СОЦИЈАЛНИ УСЛУГИ ВО ЗАЕДНИЦАТА!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зголеми / Намали
Боја на Контраст