Александра и Миле

Почетна > Testimonials > Александра и Миле

Ние сме Александра и Миле. Неразделни другари кои седат и работат заедно во Социјалнит Клуб.

Најубавиот насликан портрет на Миле е токму инспириран од Александра – која, пак, секогаш го учи нешто ново на Миле (буква, техника на цртање и сл.).
СЕКОЈ ИМА СЛОБОДА НА ИЗРАЗУВАЊЕ!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зголеми / Намали
Боја на Контраст