Николина и Лидија

Почетна > Testimonials > Николина и Лидија

Ние сме Николина и Лидија. Другарки сме веќе неколку години во Социјаниот клуб!
Лидија обожува да изработува накит!

Ники, пак, е секогаш спремна да пушта музика и да помага во Клубот.

СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА СИТЕ ЧОВЕКОВИ ПРАВА И СЛОБОДИ, БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЈА!

ПРЕКУ КРЕАТИВНОСТ И РАБОТА, ВКЛУЧЕНИ СМЕ ВО ЗАЕДНИЦАТА!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зголеми / Намали
Боја на Контраст