Testimonials

Почетна > Testimonials
mile

Александра и Миле

Designation

Ние сме Александра и Миле. Неразделни другари кои седат и работат заедно во Социјалнит Клуб. Најубавиот насликан портрет на Миле е токму инспириран од Александра – која, пак, секогаш го учи нешто ново на Миле (буква, техника на цртање и сл.). СЕКОЈ ИМА СЛОБОДА НА ИЗРАЗУВАЊЕ!

megi

Стефанија и Меги

Designation

Ние сме Стефанија и Меги! И да, ние сме најдобриот пример за верно пријателство! Изработката на накит и украси ни се особено драги, но, да бидеме реални, кафе со муабет и музика е секогаш најдобра награда за сработеното! СЕКОЈ ИМА ПРАВО ДА УЧЕСТВУВА ВО ЈАВНИОТ И КУЛТУРНИОТ ЖИВОТ! СОЦИЈАЛИЗАЦИЈАТА И ИНТЕГРАЦИЈАТА ВО СЕКОЈ СЕГМЕНТ ВО

ilince

Кико и Илинче

Designation

Ние сме Кико и Илинче. Другари сме од Социјалниот Клуб, но и соседи. Заедно доаѓаме и си одиме од Клубот. Кико е поголем, па покрај во активностите во Социјалниот клуб, вкулчен е и во Дневен центар. Илинче, пак, учи во училиште! СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА ОБРАЗОВАНИЕ! СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА ПРИСТАП ДО СОЦИЈАЛНИ УСЛУГИ ВО

lidija

Николина и Лидија

Designation

Ние сме Николина и Лидија. Другарки сме веќе неколку години во Социјаниот клуб! Лидија обожува да изработува накит! Ники, пак, е секогаш спремна да пушта музика и да помага во Клубот. СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА СИТЕ ЧОВЕКОВИ ПРАВА И СЛОБОДИ, БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЈА! ПРЕКУ КРЕАТИВНОСТ И РАБОТА, ВКЛУЧЕНИ СМЕ ВО ЗАЕДНИЦАТА!

Зголеми / Намали
Боја на Контраст