Home

peeme na bina Дознај повеќе ЦПЛИП – ПОРАКА Струмица Ја пренесуваме на јавноста пораката од лицата со интелектуална попреченост! dneven centar СОЦИЈАЛЕН КЛУБ Сервисна служба во локалната заедница за деца и младинци со интелектуална попреченост: изработка на украси, накит, сувенири; образовни активности; активности за развој на комуникациски вештини; активности за социо-емоционален развој; учење практични вештини во домот и заедницата; дружба. Дознај Повеќе

You deserve great financial advice and planning services.

learn more

WE ARE FINANCIAL ADVISOR

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type.

1

Investment Planning

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur elit. Vestibulum nec

2

Investment Planning

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur elit. Vestibulum nec

3

Investment Planning

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur elit. Vestibulum nec

4

Investment Planning

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur elit. Vestibulum nec

5

Investment Planning

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur elit. Vestibulum nec

6

Investment Planning

Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur elit. Vestibulum nec

WHO WE ARE

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

 • icon-1

  Dedicated
  Team

 • icon-2

  Best
  Advisors

 • icon-3

  24/7
  Supports

OUR CASES

TESTIMONIALS

Ние сме Александра и Миле. Неразделни другари кои седат и работат заедно во Социјалнит Клуб.

Најубавиот насликан портрет на Миле е токму инспириран од Александра - која, пак, секогаш го учи нешто ново на Миле (буква, техника на цртање и сл.). СЕКОЈ ИМА СЛОБОДА НА ИЗРАЗУВАЊЕ!

mile
Александра и Миле CALIFORNIA

Ние сме Стефанија и Меги! И да, ние сме најдобриот пример за верно пријателство! Изработката на накит и украси ни се особено драги, но, да бидеме реални, кафе со муабет и музика е секогаш најдобра награда за сработеното!

СЕКОЈ ИМА ПРАВО ДА УЧЕСТВУВА ВО ЈАВНИОТ И КУЛТУРНИОТ ЖИВОТ! СОЦИЈАЛИЗАЦИЈАТА И ИНТЕГРАЦИЈАТА ВО СЕКОЈ СЕГМЕНТ ВО ЗАЕДНИЦАТА СЕ КЛУЧНИ ЗА СЕКОГО, БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЈА!

megi
Стефанија и Меги CALIFORNIA

Ние сме Кико и Илинче. Другари сме од Социјалниот Клуб, но и соседи. Заедно доаѓаме и си одиме од Клубот.

Кико е поголем, па покрај во активностите во Социјалниот клуб, вкулчен е и во Дневен центар.

Илинче, пак, учи во училиште!

СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА ОБРАЗОВАНИЕ! СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА ПРИСТАП ДО СОЦИЈАЛНИ УСЛУГИ ВО ЗАЕДНИЦАТА!

ilince
Кико и Илинче CALIFORNIA

Ние сме Николина и Лидија. Другарки сме веќе неколку години во Социјаниот клуб! Лидија обожува да изработува накит!

Ники, пак, е секогаш спремна да пушта музика и да помага во Клубот.

СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА СИТЕ ЧОВЕКОВИ ПРАВА И СЛОБОДИ, БЕЗ ДИСКРИМИНАЦИЈА!

ПРЕКУ КРЕАТИВНОСТ И РАБОТА, ВКЛУЧЕНИ СМЕ ВО ЗАЕДНИЦАТА!

lidija
Николина и Лидија CALIFORNIA

To help enterpreneurs get their act together

before they to investors

contact us

OUR LATEST NEWS

04 Апр 21 Poraka

Инфографик за правата, услугите и мерките од социјална заштита

ЦПЛИП – ПОРАКА Струмица изготви инфорграфик со кратки, основни информации за правата, услугите и мерките од социјална заштита за лица со попреченост и носечката идеја за остварување на правото на здравство. Соочени со новите глобални предизвици, а кои го вклучија алармот за поголема грижа за општото здравје на населението, грижата за животната средина, а во

Read more
Зголеми / Намали
Боја на Контраст